Afpublicere

Afpublicere

Hvis en side ikke længere skal være live, men du ikke ønsker at slette den, fordi den måske skal bruges igen senere, kan du afpublicere siden.

En side kan slettes, når den ikke længere skal være live, men den kan også afpubliceres. Så er der mulighed for senere at aktivere siden igen.

Når man afpublicerer en side, kan den ikke ses af andre brugere, men siden kan let aktiveres igen.