Hvad andre siger

Vi laver glade webløsninger

Vi er drevet af vores kunders begejstring, resultater og succes og herunder kan du læse om nogle af dem.

Håndboldklubben HK Give Fremad

Emma fra HK Give Fremad udtaler:

"Jeg synes hjemmesiden er rigtig nem at gå til og nem at begynde at arbejde med selv. Jeg kan godt lide, at man f.eks. kan lave et opslag, som ikke skal ud her og nu, men man kan skjule det, indtil det skal bruges. Generelt har systemet bare været let anvendeligt."

"De medlemmer jeg har snakket med, synes de har fået et bedre overblik. De kan godt lide, at man kan gå til det, som vi kalder ugeprogrammet, hvor de kan se, hvilke begivenheder og kampe, som vil være der den kommende uge. Det ligger på forsiden, og flytter sig ikke, når man laver andre opslag."

Give GIF

En gymnastik og idrætsforening med mange aktiviteter

afventer tilbagemelding fra Give GIF

Kenneth